JAg skriver match #11 för jag skriver om min 11e match. Dom andra två struntar jag i för det är inget mer med dom, och vi pratade aldrig. 
 
Familj: Mamma, Pappa, 3 barn 
Barnen: 13,5, 10.5, och 6månader 
Bor: Chester Springs, PA
 
Fick en match igår kväll. En familj 30 minuter utanför Philadelphia. Men 3 barn. Skickade iväg ett mail och fick tillbaka ett att dom ville skypa med mig idag fredag. Jag skrev när jag kunde prata, så vi får se om det blir en skyoe ikväll. Barnen är lite äldre än vad jag tänkt mig 13 och 10 år, eller ja dom har ju den lilla också (tror jag). Dom måste gjort ansökan innan bebisen var född för det står ingen information förutom att det är bebisen man ska ta hand om hela dagarna medans dom andra är på skolan. 
 
Som jag förståd det så skulle dom ha fått bebisen i augusti, eller juli så den borde vara 5-6 månader. Vet inte ritkgit. 
Men vi får se, har lite delade åsikter som det så ja, ska väl prata med dom och se vad dom säger.
 
Och jag har ingen aning heller om vad det är för ställe, jag har ju koll på philadelphia men inte Chester Springs. Så vi får se. Spännande iallafall! 

1 kommentarer

Madeleine

10 Jan 2014 13:33

Håller tummarna! Det är så olika det där hur lång tid det tar att matcha. Jag matchade på 3e och min kompis på 1a, för någon annan har det tagit uppåt 20 matcher. Håll ut! Kanske är det här din familj? :D vilken organisation åker du med?

Svar: Jo, det är väldigt olika :) Man vet ju aldrig, kanske denna är den rätta, det får vi se.. :)Jag åker med CC :)
eemmaaupair.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej