Tänkte berätta lite om hur allt går för mig...
 
Jag pratade ju med familjen match #11 i lördags tror jag det var. Sedan när vi slutat prata så väntade jag några timmar och sdan skrev ajg ett mail och tackade för samtalet osv. Fick då svar av pappan som slutade mailet med ''We will be in touch!!'' jo, tänkte jag jätte bra. Sedan igår vid 13 tiden så kom jag på att fan jag glömde fråga en fråga. Så jag skrickade iväg ett mail och skrev det jag ville ha sagt och hoppades spänt på svar hela dagen. 
Har fortfarande inte fått något svar. 
 
Så ja, jag har väl redn gett upp dom och det finns ju inget mer jag kan göra. För mig känns det som att det inte blir något mer, och jag brukar ha rätt när jag känner att det inte kommer bli mer för att jag inte fått svar. 
 
jo just ja, värt att tillägga. Innan vi la på skype samtalet så sa jag ju att matchen försvinner efter 48 timmar och det skulle då vara samma kväll som vi pratade. Och sedan var det ju helg osv, men mamman sa att det inte gjorde så mycket för att hon skulle prata med CC eller nån. Men att hon hade ju min mail, och det stämmer ju.
 
Så jag tyckte att det lät som att vi skulle fortsätta höras, och det lät även så på mailet jag fick. Men näe så var det tydligen inte.. Och jag är åter igeeeeeeeeen på ruta ett. 

Kommentera

Publiceras ej