Familj: Mamma, Pappa 1, (2) barn
Barnen: Pojke 2,5, ofödd bebis. 
Bor: Manassas, VA
 
Och där kom match #2. Blev så sjukt glad när jag fick en match, men sen när jag läser så blir jag lika besviken igen. Det stod ingenting i ansökan, verkligen ingenting. Jo, vart dom bor, hur många barn men ingenting annat. Och sen så vill jag inte ta hand om en 2 månaders gammal bebis. Jag har absolut ingen erfarenhet av att ta hand om så små barn. Så blir ingenting med denna familj heller, tyvärr.. 

5 kommentarer

Jenny - blivande au pair

23 Oct 2013 23:38

Det är svårt med så små barn.. Jag tycker bäbisar är jätte mysiga att gosa med och sådär, men samtidigt kräver ju de ganska mycket av en. Det är inte alltid så lätt att veta vad man vill göra :)

Isabelle

24 Oct 2013 08:54

Tar de någon hänsyn till vad man kryssat i på willing och unwilling? För jag har t ex kryssat i att jag inte vill ta hand om barn under ett år. :) (men är ju inte i matchningen än!) om man kan få matcher ändå med den åldern?

Svar: Jag vet inte riktigt hur det funkar. Men jag tror att jag också kryssade i nåt sånt. Jag skrev att jag ville ta hand om barn från 2år och uppåt för det är det jag har erfarenhet av. :) Men har ändå fått två matcher nu där det är bebisar (ca 2 månader) när jag kommer.. :(
eemmaaupair.blogg.se

Natalie Isacsson

24 Oct 2013 10:04

Tips, skicka till Boston kontoret mejl så försvinner matchen nästan direkt, eftersom du ändå inte är intresserad och då kanske du hinner få en match innan veckan är slut! :)

Svar: Tack! :) Ska göra det :)
eemmaaupair.blogg.se

Natalie Isacsson

24 Oct 2013 11:46

Men om du inte ens har barn erfarenhet under 2 år ska du inte ens kunna få matcher under 2 år.. :) Man måste ju ha minst 200 h barnerfarenhet av barn under 2 år då :) Jag får också bara bebisar typ! Inte så kul!!

Svar: Jo, jag vet jag tycker det är jätte konstigt :) För i min ansökan så har jag ju skrivit in barnen jag tagit hand om osv. Och det är bara barn från 2 år och uppåt. :)
eemmaaupair.blogg.se

Isabelle

24 Oct 2013 18:14

Oj förlåt, var helt inne på att du åkte med SI men det är CC? För jag vet inte hur det fungerar med Cultural Care. :) man undrar ju lite om det är någon idé att fylla i sådant då det verkar som att man ändå får sådana matcher med alla förmedlingar x)

Svar: Jo, jag åker med CC. Men jag tror att det är ungefär samma på alla :)
eemmaaupair.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej