Skickade ett mail till boston kontoret tidigare idag och bad dom ta bort matchen jag fick igår. Men det har dom inte gjort ännu. 
 
Så fick precis ett mail från mamman i familjen där dom skrev att dom ville prata med mig osv. Men eftersom att det har blivit något fel med min ansökan står det att jag kan ta hand om barn från 0 år. Vilket inte är så eftersom jag inte har någon erfarenhet. :( Men familjen verkar suuuper och tyvärr måste jag skriva ett mail till mamman och förklara situationen vilket känns tråkigt.. 
 
Så måste komma ihåg att ringa till CC imorgon för att ändra :)
Igår så kunde jag inte se något om familjen alls. Men loggade in idag och då kunde jag läsa, dom har jätte bra information och det verkade verkligen vara en bra familj. Men det som känns så tråkigt är att jag får matchar med bebisar. Jag har aldrig tagit hand om en bebis så känner att jag inte vill åka dit och ha ansvar för en bebis 45 timmar i veckan. Men annars verkade familjen verkligen hur gullig som helst så hoppas att dom hittar en au pair som är bra för deras familj, synd att det inte är jag.. 
 
Ska maila bostonkontoret så att dom kan ta bort matchen från min profil. Och jag undrar kan jag skriva någonstans att jag inte kan ta hand om bebisar eller hur funkar det? För verkar som att jag bara kommer få matchar med nyfödda bebisar... :P 
 
 
Familj: Mamma, Pappa 1, (2) barn
Barnen: Pojke 2,5, ofödd bebis. 
Bor: Manassas, VA
 
Och där kom match #2. Blev så sjukt glad när jag fick en match, men sen när jag läser så blir jag lika besviken igen. Det stod ingenting i ansökan, verkligen ingenting. Jo, vart dom bor, hur många barn men ingenting annat. Och sen så vill jag inte ta hand om en 2 månaders gammal bebis. Jag har absolut ingen erfarenhet av att ta hand om så små barn. Så blir ingenting med denna familj heller, tyvärr..