Familj: Mamma, Pappa, 2 barn 
Barnen: tjej 2.5 och kille 1
Bor: Jersey City, NJ
 
Fick ju som sagt en match igår. En familj 10 minuter utanför new york city. Jag gillade verkligen familjen. Men dom ville ha en dansk au pair för att man skulle lära barnen danska, och även prata danska med barnen. Så varför då matcha ihop mig med familjen, jag kan inte danska och är inte dansk heller...... 
 
Så ja, det blev ju ingenting med den familjen heller. 
Familj: Mamma, Pappa, 2 barn 
Barnen: 1år och ofödd bebis
Bor: Springfield, VA
 
Fick en ny match inatt. Men har redan bett dom ta bort matchen eftersom att dom vill ha någon som är 22-26 år och har varit au pair tidigare. Och inget av det stämmer ju in på mig. Och så är mamman gravid och först stod det att hon skulle ha barn 3 dec, men nu 14 nov så vet inte. 
 
Och angående match #5 så kan jag nog sluta tänka på dom eftersom att dom inte svarat på något mail. Skickade ju det första i söndags efter jag hade pratat med dom. Och dom har inte svarat så, ja blir ingenting med den familjen tyvärr, gillade verkligen dom.. Menmen, det kommer fler! 
Men jag frstår fortfarande inte, eftersom dom sa att dom skulle svara på mina frågor om jag mailade dom, och att vi skulle prata igen. Sen från ingenstans så slutar dom svara.... konstigt 
Skickade iväg ett mail igår och tackade för samtalet och skrev några frågor som några skrev att jag skulle göra :) Så nu väntar jag på svar, hoppas att jag får svar idag(inatt) och jag hoppas verkligen att det leder någon stans.
 
Ja, annars finns det väl inte så mycket att skriva om just nu. Just nu längtar jag bara till jag ska åka iväg, fast det känns på ett sätt inte verkligt att jag verkligen tänker åka. Innan, när jag började med ansökan osv så kändes det inte verkligt på något sätt, men det är ju faktiskt så, det är ju verkligt nu. Även fast det är ett tag kvar, men tiden går så sjuukt snabbt just nu så det kommer gå fort till den dagen jag kommer åka! :) Vet ju ännu inte om det kommer bli den 6:e januari eftersom jag inte matchat än, men jag hoppas såklart att det blir då :)