Vet ju inte on jag ska uppdatera eller inte, några verkar ju rasa... haha nä men ville ärligt talat bara få det sagt. Och jag tänker säga detta en gång och aldrig mer, detta är min blogg där jag skriver hur jag känner, vad jag gör och hyr allt går :)

Iallafall, mamman i familjen svarade senare och sa att hennes skype inte funkade, och frågade om vi kunde skypa idag, då svarade jag och skrev att det kunde vi. Men då fick jag inget mer svar och sen försvann dom från min profil.. Vet inte varför men något var det iallafall tydligen.


ska skypa med familjen ikväll vid halv 8, så uppdaterar efter jag har pratat med dom :)

Just nu säger min magkänsla nej, men det kan ju fort ändras efter jag pratat med dom :)
Familj: Mamma, Pappa, 3 barn 
Barnen: 5, 3.5, 1.5
Bor: Waitsfield, VT 
 
Hörde att jag fick ett mail, gick och hämtade telefonen och såg att det var en match. DEt första jag tänkte var att jag skulle googla vart dom bodde. 2 min efter jag fick mailet plingade det till i min mobil igen och då hade jag fått ett mail av pappan i familjen. Han frågade om jag hade tid att skypa. Jag sa att jag hade tid imorgon, så väntar på svar vilken tid vi ska skypa imorgon. Spännande. 
 
Men min första tanke var.... vart ligger detta? och bor det ens andra au pairer där? Men antar att det är sånt vi får prata om när vi skypar. Så vi får se vart detta leder. Men iallafall så bodde dom en timma utanför Burlington och jag hr ingen aning om vart det ligger :p